© 2019, MERZ.INNENARCHITEKTUR
All rights reserved.

SAP employees move to their new site in Eschborn

SAP employees move to their new site in Eschborn

SAP’s employees will occupy the new high-rise in Eschborn today. This newly constructed building by MERZ INNEN.ARCHITEKTUR offers modern Smart Working Areas, which allow for effective working as well as for relaxation.

Thanks to intelligent concepts, MERZ created more workplaces that inspire creativity and innovation. Collaboration is a central theme: the area “Outer Space” occupies two stories. Specifically designed furniture and lamps provide a sense of wellbeing. At the same time, this area offers new perspectives and room for thought-provoking impulses. The working areas are designed as open space offices, thereby opening up means of communication. And yet, one can retreat to quiet zones as well as to fully-equipped, modern meeting units. Into the spatial efficiency, we integrated a feel-good coffee bar, a roof terrace with spectacular views as well as canteen that will make your heart beat faster.